Jeansshorts - Tjejer

Om Jeansshorts

Shorts gjorda av jeans

Hitta riktiga snygga och billiga jeansshorts hos oss. Våra listor innehåller jeansshorts från felra av nätets bästa klädbutiker som har jeansshorts i sitt sortiment. Shortsen du hittar här finns i flera olika färger, former, modeller och längder. Allt från de korta korta shortsen som inte sträcker sig många centimeter ner på låren till de shorts som är långa och mer kan ses som 3/4 byxor eller piratbyxor. När du letar efter jeansshorts i våra listor så finns det många kriterier du kan filtrera på. Du kan välja vilken färg shortsen ska vara, i vilket prisintervall de ska ligga, vilket märke de ska komma ifrån och vilken klädbutik som ska sälja dem. Dessutom så kan du välja om du bara vill se jeansshorts på rea. Du kan alltså välja om du bara vill se shorts från nätets bästa klädbutiker som har ett rabatterat pris just nu. På det här sätter kan du hitta riktigt billiga jeansshorts som både är snygga och går att använda i alla situattioner.

Jeansbyxorna är en väldigt populär byxa som har använts under väldigt lång tid och som inte ser ut att bli mindre populär desto mer tiden går. Från första början var jeans först och främst en arbetsbyxa, som den var på grund av sitt slitstarka tyg, ett tyg som klarade av hårda förhållanden utan att gå sönder. Tyget som jeans är sydda av heter Denim, som för det mesta är tillverkat av bomull idag. Men när det först började tillverkas så gjordes det av silke. Tyget är lite speciellt för att man har olika färg på de längsgående och de tvärgående trådarna i väven. Det här ger denomtyget sitt lite speciella utseende, det kan nästan se skimrande ut. Har du ett par gamla jeansbyxor med långa ben så går det alldeles utmärkt att skapa dina egna jeansshorts. Ta bara fram saxen och lek lite. Hur långa dina egentillvekrade jeansshort ska vara kan du bestämma helt själv.

Klippa i jeans

Jeans är alltså inte bara en byxa som är väldigt slitstark och som kommer att hålla väldigt länge. Byxan är också en byxa med flera liv! Ett par gamla jeans som du har tröttnat på eller som har gått sönder kan du helt enkelt bara klippa av och skapa dig ett par shorts. Vips har du fördubblat jeansens livslängd och de har fått ett nytt liv. Dessutom så har du fått bra med tyg till att laga eventuella hål eller annat som har gått sönder på jeansen. Med de avklippta benen alltså. Antingen kan de jeansshortsen som precis har skapats lagas med jeanstyget eller så kan ett par andra byxor lagas. Något som brukar bli väldigt snyggt är att ha jeanstyger i många olika nyanser och grovlek på samma byxa. Alltså en sorts trasbyxa som har blivit ihopsydd av lappar från olika jeanstyger. Skulle samma byxor som precis klipps upp behöva lagas så går det att vända på tyget för att få en annan look på det. För utsidan och insidan på ett par jeans brukar för det mesta skilja sig ganska mycket och många gånger går det inte att säga att det är samma tyg bara genom att titta på vardera sida.

Skulle man inte vilja klippa sönder ett par jeans man har hemma, eller om man inte har något par jeans överhuvudtaget. I det här fallet så går det ju förstås att köpa färdiga jeansshorts som har tillverkats av en fabrik. De här jeansshortsen är ofta kortare modeller av andra jeans, jeans som har klippts av helt enkelt. Att köpa shortsvarianten av jeansen kan många gånger bli mycket billigare än att köpa fullängdsjeansen. Det här kan kännas ganska naturligt för att det går ju inte åt lika mycket material för att tillverka ett par shorts som det gör för att tillverka ett par byxor i full längd. Det här betyder att kanske hälften av materialkostnaden försvinner från ett par shorts. Något som kan vara bra at tha i åtanke om man letar efter ett par snygga byxor från något välkänt och dyrt märke. Ta och handla shortsmodellen av byxorna så går det att spara en rejäl hacka om man har tur. Om det är sommar så är det här ju i allra högsta grad aktuellt, på sommaren är det shorts som gäller och de här kan definitivt få vara tillverkade i jeanstyg.

Märken

Bonaparte (<10)Calvin Klein J. (<10)Cheap Monday (<10)Dr Denim (10+)Filippa K (<10)G-Star (<10)Glamorous (<10)Jacqueline de . (<10)Levis (<10)Miss Selfridge (<10)Missguided (<10)Motel (<10)NLY ICONS (<10)NLY Trend (10+)New Look (<10)Noisy May (<10)ONLY (10+)Object Collect. (<10)Odd Molly (<10)One Teaspoon (10+)Replay (<10)Rütme (<10)Sally&Circ. (<10)Topshop (10+)VILA (<10)Vero Moda (10+)Övriga (10+)

Visar:

151 produkter hittades.
70+ <10 <10 20+ <10 20+ 10+
(100+) (<10) (<10) (10+)
  • Betyg, Högt till Lågt
  • Betyg, Lågt till Högt
  • Pris, Högt till Lågt
  • Pris, Lågt till Högt
  • Namn, A-Ö
  • Namn, Ö-A
30,00kr1 399,00kr
Återställ
Reaprodukter (56)